[Notícia] The Sinking City: detectius al món de Lovecraft

Els fans de l’univers de H.P. Lovecraft estan de molt bona enhorabona. A banda de  l’esperat Call Of Cthulu, que ens arribarà al 30 d’octubre d’este mateix any, uns mesos després hi trobarem disponible este The Sinking City.

The Sinking City (TSC), tal i com diuen les notes de premsa, i com prega el subtítol del joc (Open World · Investigation · Lovecraft), sembla que tindrà unes mecàniques orientades al recorre escenaris i les entrevistes amb personatges, per a recollir pistes. Així, podríem dir que l’objectiu dels seus creadors és fer una aventura en clau detectius, ambientada a l’univers del Cercle de Lovecraft.

Com s’ha pogut veure a l’últim tràiler que es va presentar el juliol passat, personalment, el joc pareix estar més prop d’un survival horror, que d’una aventura gràfica, per així dir-ho. I potser es ací a on rau la importància d’este TSC, perquè els seus creadors volen reunir altres mecàniques a dins del títol, a banda de que prime la investigació.

Els seus creadors, Frogware Games, ja porten un llarg camí fent videojocs amb una trama detectivesca. D’esta companyia ha vingut l’última saga d’aventures i acció basada en Sherlock Holmes com The Testament of Sherlock Holmes (2012), Sherlock Holmes: Crimes and Punishments (2014), i Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter (2016).

Se pressuposa que The Sinking City vaja a tindre molts diàlegs, si de veres el component d’investigació-detectiu és cert.

Així, TSC ens situa als anys 20 del segle passat, ficant-nos en la pell d’un detectiu que arriba a Oakmont, als EEUU, per investigar què li ha passat a una ciutat que ha quedat totalment inundada. Arran d’este fenomen sobrenatural, les seues gents han canviat. Esbrinar els misteris de la ciutat, serà un dels punts importants a la trama.

Ambientat a l’univers de Lovecraft, no faltaran la presencia de població pareguda a la d’Innsmouth.

Molt en la línia de L’ombra sobre Innsmouth, pareix que trobarem tots aquells detalls que ens van fer esgarrifar-nos en aquella novel·la. I esque, com podeu observar a les imatges, l’ambientació està molt ben aconseguida.

Com podem veure al gameplay de l’E3 2018, el joc està farcit de moments molt survival horror, amb ensurts, moments de tensió, exploració, cerca d’objectes, troballes macabres, i enfrontaments directes amb enemics malrotllers. Per l’estil de les càmeres i la obscuritat, a vegades ens ha recordat a alguns moments de Resident Evil 4 o Resident Evil Revelations 2.

A l’igual que altres tantíssims videojocs basats en el mateix univers fantàstic, ací sembla que també farà presència l’element de la bogeria sobre el personatge, el qual es pertorbarà segons les coses macabres que s’hi trobe al seu camí.

L’acció també serà present. Pel poc que s’ha vist, tot pareix estar més orientat al survival horror que a altra cosa.

La qualitat gràfica, pel que haure pogut veure, serà sublime. No tant, però, com les animacions, les quals igual s’haurien de depurar un poquet.

Va ser un dels altres presents a l’E3 2018 que se’ns va escapar. I esque, The Sinking City, ha estat un títol una mica discret, a dins de l’explosió de videojocs que estem vivint durant les últimes dècades. I esque, ja ho hem dit alguna vegada, el sector dels videojocs, va rere el cinema en quant a produccions, i ja es fa difícil estar sempre assabentat de tot.

El títol eixirà de la mà de la coneguda distribuïdora de videojocs BigBen Interactive, a PlayStation 4, Xbox One, i Windows-PC el 21 de març de l’any que ve 2019.

Estarem atents a les novetats que es puguen presentar d’este interessantíssim The Sinking City.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*