Espot de les remasteritzacions de Resident Evil (2002) i Resident Evil 0 per a Nintendo Switch

Recollim i analitzem per sobre un anunci publicitari produït per Nintendo Amèrica que es va fer per promocionar el llançament de les versions de Resident Evil (2003), i Resident Evil 0 a Nintendo Switch i que, pel que puga semblar, transmet unes fantasies que molts havíem imaginat alguna vegada.

Al susdit espot observem com, amb un inici calcat de la seqüència d’inici del primer Resident Evil, una parella està endinsada a una zona boscosa per la nit, i entren a un vell mas abandonat. La experiència i l’emoció d’explorar un edifici abandonat i desconegut és un dels gustos força habituals de la gent a que li agrada el terror, tot i que, a la gran majoria de països del món, és una pràctica il·legal, basant-se en les lleis de propietat privada. Cosa que fa encara més curiós aquest anunci publicitari de Nintendo America, que fou replicat a Europa.

Tornant al ganxo emocional que els publicistes varen fer servir en aquest vídeo publicitari, ben bé saberen tocar un tema que molts dels fans de Resident Evil havíem somiat alguna vegada: poder-ne gaudir a tot arreu, i si pot ser a un lloc tètric, millor que millor, dels primers jocs d’aquesta saga de Capcom. Per això no es debades que els protagonistes de l’espot, una vegada a dins de la casa abandonada, el que fan és acomodar-se a un dels indrets per enjogassar de bona gana, suggestionats i absorbits per un entorn ideal i idíl·lic per ampliar l’experiència de joc.

Si més no, cal recordar que moments així també els vam poder gaudir gràcies a la PlayStation Portable i els primers Resident Evil que van eixir a la botiga virtual d’aquesta, ja que podia executar jocs de la primera PlayStation. D’una manera més limitada, però semblant i amb nostàlgia, quelcom similar podríem haver tingut abans, si no hagués sigut cancel.lada la versió del primer joc per a GameBoy Color.

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*