Emio, el somrient, i la saga ‘Famicom Detective Club’ (Nintenhype)

Amb motiu de l’eixida del títol Emio, el somrient per a Nintendo Switch, aprofitem per recollir ací l’interessant entrada que s’han marcat els companys de Nintenhype de la mà del nostre conegut Furank, qui és també membre fundacional de la primera gran plataforma de traducció de videojocs al català, ‘Projecte Ce Trencada‘.

Fent menció al tema en qüestió, l’existència d’aquest videojoc ens remet al fets de gairebé un mes enrere. Així, durant un ‘Nintendo Direct’, una de les presentacions en directe via internet tan habituals actualment a diverses companyies de videojocs per presentar-hi nous títols, en feu aparició Yoshio Sakamoto (conegut per ser creador de Metroid) per anunciar la reactivació d’una saga de la qual va prendre part en el passat de Nintendo. La presentació d’Emio, el somrient ens mostrà alts nivells de thriller de misteri amb elements de terror, destacant que aquest títol seria, tal i com s’hi veu al seu subtítol, pertanyent a la Famicom Detective Club, una saga en aquesta línia del thriller i misteri que té els seus orígens des del primer sistema Nintendo, passant per altres diferents màquines com la Super Nintendo, Game Boy Advance o Wii, fins a arribar a l’actual Nintendo Switch.

En definitiva, vos deixem a continuació amb el susdit article de Nintenhype on hi comenten el nou títol de Famicom Detective Club, així com també en fan un repàs dels primers jocs de la col·lecció d’aquesta saga força desconeguda a occident, i per a quines plataformes varen eixir.

[ESTRENA] Emio – El Somrient: Famicom Detective Club (Nintendo Switch)

Comparteix això

Be the first to comment

Leave a Reply

La teva adreça no serà publicada.


*