Jocs cancel·lats

Ací afegirem un llistat dels videojocs de terror cancel·lats per a qualsevol plataforma i gènere.

Malauradament, les companyies de videojocs, per diferents motius, han abandonat els seus projectes, deixant-nos a tots amb les ganes d’haver-los provat. Qualsevol informació sobre algun joc estrany i desconegut que en sapigueu, serà més que benvinguda, i penjada en esta secció.


TÍTOL    –    COMPANYIA    –    DATA DE CANCEL·LACIÓ±    –    PLATAFORMA/ES


· Renaissance    –    VYRETRUX GAMES    –    21 de maig del 2021    –      xbox-one  

Ant. cc. 1214 o Saint Andrews Hospital.

 

· Abducted    –    CONTRABAND ENTERTAINMENT    –    2003    –     

 

· Agartha    –    NO CLICHÉ    –    2000    –    dreamcast

 

· Alone in the Dark (remake 2013)    –    DARKWORKS ENTERTAINMENT    –    2014    –    image   image   windows-8-icona-2012

Anava a ser un remake del primer Alone in The Dark que deuria haver eixit al 2013. Tenia una pinta boníssima, i fins i tot es van presentar imatges i diversos teasers.

 

· Carrier: The next mutation    –    JALECO    –    2007    –    dreamcast  

Segona part del survival horror que va eixir en exclusiva per a Dreamcast.

 

· Eternal Darkness    –    SILICON KINGHTS i NINTENDO    –    2001    –    nintendo-64

El primer survival horror genuí de Nintendo fet per Silicon Knights estava destinat a eixir per a Nintendo 64. Però, degut a la presentació de GameCube, i a la seua imminent eixida, els creadors van decidir esperar, i millorar i traure aquest títol per al cub de Nintendo.

 

· Long Night    –    TRICSKTER FACE    –    2014    –       

 

· Nightmare Creatures 3: Angel of Darkness    –    KALISTO ENTERTAINMENT    –    2002       Nintendo GameCube    

 

· Sadness    –    NIBRIS    –    2010    –   

 

· Silent Hills    –    KONAMI    –    2015    –   

 

· Resident Evil 1.5    –    CAPCOM    –    1997    –      ss-icona-consola

En realitat anava a ser el Resident Evil 2, però degut a que va ser cancel·lat, i canviat al RE2 que tots coneixem, la comunitat i els mitjans van rebatejar a aquesta versió amb eixe nom.

 

· Resident Evil 0    –    CAPCOM    –    2001    –    nintendo-64

A l’igual que Eternal Darkness, la presentació de la Nintendo GameCube, i el fet de que era més fàcil programar per a aquesta que per a N64, va fer que este títol passés a desenvolupar-se per a GameCube.

 

· Resident Evil    –    CAPCOM    –    2000    –    gameboy-color

Versió per a la portàtil de Nintendo del primer Resident Evil. Presentava absolutament tots els elements d’un survival horror, i de haver eixit, s’hauria convertit en el primer exponent del gènere a una portàtil. Es va cancell·lar degut a la poca capacitat dels cartutxos de GameBoy Color, ja que el projecte va sobrepassar la capacitat dels 4 megues, sense haver estat acabat.

 

· Allison Road    –    LILITH LTD i FAR FROM HOME    –    202X    –           

 

· Xenosis: Alien Infection       NERDRAGE STUDIOS       2020                   

A data de 16-01-2024: La web oficial, el compte a Twitter, i el Discord romanen tancats de fa temps. Només resta la web de finançament de fig.co, i la pàgina a Steam. Com a videojoc independent, és probable que el joc fos abandonat degut a problemes personals del seu creador, qui va manifestar en diverses ocasions que havia tingut problemes mèdics allà al seu país, al Regne Unit. A la web de registre d’empreses del Regne Unit, la companyia està donada de baixa des del 16 d’agost de 2022.